ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να λύσουμε την κάθε απορία που έχετε

Σε αυτήν την σελίδα θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις αλλά και συμβουλές!
Ρωτήστε μας ακόμα περισσότερα στο email της εταιρείας μας [email protected]
1Το τεντόπανο μου έχει φθαρεί. Μπορώ να το επιδιορθώσω;
Υπάρχει δυνατότητα ραψίματος παλαιών τεντόπανων εφόσον φυσικά αξίζει να δοθεί αυτή η υπηρεσία, έτσι ώστε να συμφέρει τον πελάτη και να δώσει παράταση ζωής στα πανιά του. Όλα τα παραπάνω εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πανί.
2Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής ειδικού συστήματος σκίασης;
Μελετώντας με προσοχή τον χώρο σας και τις δομικές και αρχιτεκτονικές ιδιομορφίες του, σας προτείνουμε την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και στις πιο δύσκολες δομικές συνθήκες, με ειδικές κατασκευές.
3Υπάρχει εγγύηση στα προϊόντα;
Με συνέπεια και σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους έμπιστους συνεργάτες μας, προσφέρει σε όλα τα προϊόντα εγγύηση ανάλογη με το προϊόν που αγοράσετε.
4Τι πρέπει να προσέχουμε στην χρήση μιας τέντας;
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τον δυνατό αέρα. Όταν λείπουμε πρέπει η τέντα να είναι ανεβασμένη για ενδεχόμενη απρόοπτη αλλαγή του καιρού. Δεν πρέπει επίσης να είναι το τεντόπανο υγρό και τυλιγμένο στον άξονα διότι αυτό ευνοεί την ανάπτυξη μούχλας.
5Τι είδους συντήρηση απαιτείται σε μια τέντα;
Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε είναι βαρέως τύπου με ανάγκη για λίπανση κάθε 10 χρόνια περίπου ενώ διαθέτουν ειδικό καπάκι για το σκοπό αυτό. Μετά από το ίδιο διάστημα περίπου ενδεχομένως να χρειαστεί service και το τεντόπανο.

Επικοινωνήστε μαζί μας