Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία TENTOSYSTEMS Αποστολάκης Ιωάννης λειτουργεί με την παρούσα μορφή από το 2010 , και αποτελεί την συνέχεια της επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1985 από τον κ. Μιχάλη Αποστολάκη.

Η επιχείρηση μας έχει ως κύρια προτεραιότητα τον συνεχή εκσυγχρονισμό της , έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της σύγχρονες υπηρεσίες και κατασκευές υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να είμαστε σε θέση να παράγουμε προιόντα κατάλληλα να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας και στις διεθνείς αγορές, όπως καλύμματα σκαφών , αυτοκινήτων και μηχανών , όλων των διαστάσεων , πάντα κοστολογημένες με ακρίβεια και με σαφή προσδιορισμό του χρόνου παράδοσης.

Απασχολούμε 4 άτομα προσωπικό , η εξειδίκευση και η εμπειρία του οποίου συντελεί στο να αναλαμβάνουμε και να φέρνουμε εις πέρας απαιτητικές κατασκευές όπως εφελκυόμενες σκιάσεις ξενοδοχειακών χώρων , ανοιγοκλειόμενες πέρκολες νέας γενιάς , καλύμματα σκαφών κλπ.

Σε όλες τις κατασκευές μας εφαρμόζουμε ηλεκτρονική μέτρηση ακριβείας . Ακολουθεί η σχεδίαση και η παρουσίαση σε 3D μορφή έτσι ώστε ο πελάτης μας να έχει εκ των προτέρων πλήρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα τηρείται ηλεκτρονικό αρχείο .